måndag 3 december 2012

Världens mest misslyckade poledansare?

Igår var jag på ett polefit-pass. Prova aldrig polefit om ni har trasiga knän, jag varnar er! 
Ena halvan av passet nojade jag över att jag skulle snurra kring pålen med "fel" knä. Andra halvan satt jag och tittade på medan de andra dansade. Någonstans där i mitten sa vänsterknäet PANG! och det gjorde väldigt, väldigt ont. 

Det bör tilläggas att anmälan till detta prova på-pass hade föregåtts av en mejlkorrespondens med tränaren om huruvida man kan köra polefit med ett trasigt korsband. "Det är precis därför vi har prova på pass så att folk som funderar kan få en uppfattning om det passar dem eller inte", fick jag till svar.
Nu vet jag som sagt att det inte går och ville bara vidareförmedla denna information till er andra knähandikappade som funderat på att prova. För att bespara er 150 kronor, smärta, förödmjukelse och frustration över att hitta ytterligare en aktivitet som inte går att utföra.  

För er som däremot inte lider av denna åkomma: Testa! Enligt mina funktionsdugliga vänner som var med var det väldigt roligt. 

/ Bitter, halt och lytt 

2 kommentarer:

Emma G sa...

Jättetråkigt att det inte fungerade med dit knä! Måste bara skriva att innan det hände så var dina snurrar väldigt fina ;)

Anna sa...

Emma G: Haha, det kändes inte som det - men tack. Och du var väldigt duktig som sagt! :)